Oude Meer: Man valt in de Ringvaart bij reddingsactie papegaai

Man valt in de Ringvaart bij reddingsactie papegaaien in Oude MeerOude Meer, 28 juli – De hulpdiensten kwamen zondagochtend massaal in actie nadat een man van zijn bootje was gevallen de Ringvaart in. De man, die niet kon zwemmen, was het bootje in gegaan om een papegaai te redden die in het water was gevallen.

Bij de reddingsactie om de vogel uit het water te halen viel hij het water in. Brandweer, politie, ambulance en zelfs een traumateam werden gealarmeerd om hulp te komen bieden. 

In een café aan de Schipholdijk werd opgemerkt dat de man te water was geraakt. Direct werd actie ondernomen om het slachtoffer uit het water te krijgen. Nadat hij uit het water was gehaald is hij door ambulancepersoneel opgevangen en met onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het Spaarne Ziekenhuis. De papegaai en de man maken het verder goed.

Fotografie: Michel van Bergen

 

Man valt in de Ringvaart bij reddingsactie papegaaien in Oude Meer Man valt in de Ringvaart bij reddingsactie papegaaien in Oude Meer Man valt in de Ringvaart bij reddingsactie papegaaien in Oude Meer Man valt in de Ringvaart bij reddingsactie papegaaien in Oude Meer Man valt in de Ringvaart bij reddingsactie papegaaien in Oude Meer Man valt in de Ringvaart bij reddingsactie papegaaien in Oude Meer Man valt in de Ringvaart bij reddingsactie papegaaien in Oude Meer

 

Misschien vindt u dit ook interessant?